Kırşehir’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden merhum Ürgüp İlçe Müftüsü Murat Çakır ve oğlu Yusuf Çakır için Nevşehir İl Müftülüğü tarafından ’50 Bin Hatim Kampanyası’ başlatıldı.
urgup  Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Yakup Öztürk, ”Bu hatim kampanyası ile amacımız Kur’an-ı Kerim ile olan ilişkimizi, muhabbetimizi daha da artırmak, Diyanet camiası arasındaki bağları en üst seviyeye getirerek güçlendirmektir” dedi.
Okunacak hatimlerin, Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’in, ahirete irtihal eden din görevlilerinin, Merhum Ürgüp ilçe müftüsü Murat Çakır ve oğlu Yusuf Çakır ile tüm mü’minlerin geçmişlerinin ruhlarına hediye edileceğini bildiren Öztürk, ”Ayrıca yapılacak hatim duasına merhum Murat Çakır’ın eşi Aynur Çakır ile kızı Zehra Çakır ve Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Belgin Aydın Hanımefendinin ve tüm hastalarımızın şifa bulma dilekleri dâhil edilecektir. Bu vesile ile Kur’an okumayı bilen bütün kardeşlerimizi, İl Müftülüklerini, İlçe Müftülüklerini, Vaizleri, İmam-Hatipleri, Müezzin Kayyımları, Kur’an Kursu Öğreticileri, Kur’an Kursu Öğrencileri ve diğer branşlardaki tüm din gönüllülerini 50 Bin Hatim Kampanyası’na davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir