Ümit Davala, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Galatasaray’a Real Madrid’in çıkması ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
gs  İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleştirilen UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimine katılan Galatasaray Antrenörü Ümit Davala, iyi bir takıma karşı oynayacakları zorlu bir mücadele olacağını belirterek, “Real Madrid ile ikinci karşılaşmam. İlkinde 2001 yılında oyuncu olarak karşılaşmıştım. Barcelona’dan daha iyi. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Çeyrek finalde her şey olabilir. Maçın orda olması bir avantaj. İki takımda ofansif oynuyor. Bol gollü iki tane maç bizi bekliyor diye düşünüyorum. İnşallah hayırlısı olur” dedi.
Basın mensuplarının “Real Madrid karşısında oyun sisteminde ne gibi değişikliler olacak?” sorusuna ise Davala, “Bizim sistemimiz zaten hep değişiyor. Sistem değişikliğinin çok fazla üstüne durmamamız gerekiyor. Galatasaray olarak hiçbir zaman rakibe göre oynamadık. Hep kendi gücümüzü düşünerek oynadık. Bu maçta da farklı olmayacak. Bu maçtan sonra İstanbul’a avantajlı bir şekilde dönmek istiyoruz” şeklinde cevap verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir