Ankara’nın Elmadağ İlçesindeki Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu’na (MKEK) ait Barutsan Fabrikası’nda 20 Mart tarihinde yaşanan patlamada ağır yaralanan Sabri Salman, 100 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.
barutsan-patlama  MKEK’ye ait Barutsan Fabrikası’nda 20 Mart’ta öğle saatlerinde bir patlama meydana gelmiş ve Hakan Akbaş ile Sabri Salman isimli işçiler ağır yaralanmıştı. Yaralı işçilerden Hakan Akbaş Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Sabri Salman ise Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.
Fabrikadaki patlamada vücudunda birinci derece yanıklar oluşarak ağır yaralanan 1 çocuk babası Sabri Salman (26), tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesinin 100’üncü gününde vefat etti.
Salman’ın cenazesi, Çarşı Camisi’nde kalabalık bir halk topluluğunun katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından Kargınmeşe Mezarlığında toprağa verildi.
– BARUTSAN’DAKİ PATLAMADA YARALANAN İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
– ANKARA’NIN ELMADAĞ İLÇESİNDEKİ MKEK’E AİT BARUTSAN FABRİKASI’NDA 20 MART’TA MEYDANA GELEN PATLAMADA AĞIR YARALANAN SABRİ SALMAN, TEDAVİSİNİN 100’ÜNCÜ GÜNÜNDE YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir