Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahne alan Yeteneksizsiniz Türkiye’nin birincisi olan Atalay Demirci, tek kişilik gösterisini sergiledi.
Bodrum kalesi kuzey hendeğinde sahneye çıkan Atalay Demirci’yi survivor birincisi Hilmi Cem, survivor yarışmacılarından Murat Ceylan ve Duygu Çetinkaya, Yeteneksizsiniz ikincisi Baha Bayındır ve ünlü oyuncu ve sunucu Alp Kırşan da izledi.

atalay-demirci  EZAN OKUNUNCA ŞOVUNU DURDURDU
Ünlü komedyen Atalay Demirci’nin gösterisi gecikince sahneye Alp Kırşan çıktı. Trafikteki yoğunluktan dolayı geç kalan izleyicileri beklediklerini söyleyen Kırşan, “Bodrum’un trafiği çok yoğun geç kalanlar olabilir biraz daha bekleyelim Atalay Demir az sonra şovuna başlayacak” dedi. Yaklaşık 15 dakika sahneye geç çıkan Demirci’nin ‘Kel Alaka’ isimli gösterisinin başlarında ezan okununca komedi şovunu yarıda bıraktı. “Ezan bitsin şovumuza kaldığımız yerden devam edelim” diyen Demirci, daha sonra sahne arkasına geçti. Ezanın bitmesi ile birlikte tekrar sahneye çıkan komedyen seyirciden de  alkış topladı. Kahkahaların sıkça duyulduğu gösteri yaklaşık iki saat sürdü.
Sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Atalay Demirci, turnelerine devam ettiğini belirterek şöyle konuştu: “Turnelerimiz İzmir’den başladı. Ondan sonra Datça’da gösteri yaptık. Bugün buradayız, yarın Altınoluk’tayız sonra Bursa ile turnemiz bitiyor. Turnelerin ardından bende tatil yapacağım Fethiye taraflarında. Turnelerimiz çok keyifli oldu. İnsanların ilgisi çok çok güzel”
Yeteneksizsiniz birincisi olan Altay Demirci, yarışmanın tek olumsuz yönünün ailesi ile vakit geçirmemek olduğunu söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Eksi çok bir şey yok hayatımda. Sadece daha fazla yoğunlaştık ve ailemle daha az vakit geçiriyorum. Yeteneksizsiniz sonraki gelişmeler çok güzel. İnsanların bize teveccühleri çok güzel, gösterilere ilgileri çok güzel. Sokaktaki vatandaşların samimiyetleri çok güzel hayatımızda çok güzel bir dönüm oldu”

TV PROGRAMI İÇİN KOLLARI SIVADI
En büyük arzusunun bir komedi filmi çekmek olduğunu da söyleyen Demirci, sözlerine şöyle devam etti: “Dizi düşünmüyorum. Dizilerden birkaç teklif geldi ama kabul etmedim. Bir televizyon programı içerisinde olmaktan çok mutluluk duyacağım bir proje yer almak isterim. Zaten program projesi üzerinde çalışıyoruz şu an. İnşallah bir demo çekimi yapacağız. Zaten sinema hayalim benim inşallah bir komedi filmiyle de perde de olursak çok keyifli olacak. Şu an birkaç hikaye var üzerinde düşünüyoruz. Senarist arkadaşlarla görüşme içerisindeyiz”

ÜLKEMİZDE BİRLİK BERABERLİK SAĞLANSIN
Demirci, bir de mesaj vererek sözlerini şöyle tamamladı: “Ramazan ayındayız herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Önümüzde bir bayram var. İnşallah bayram tadında bir bayram yaşarız. Ağzımızın tadı tekrar gelsin. Ülkemizde birlik beraberlik sağlansın ve güzel bir şekilde bayram geçirelim.”
[color-box]  – EZAN OKUNUNCA ŞOVUNU YARIDA KESTİ
– ATALAY DEMİRCİ TELEVİZYON PROGRAMI İÇİN KOLLARI SIVADI
– SİNEMA FİLMİ İÇİN SENARİSTLERLE GÖRÜŞÜYOR[/color-box]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir