Ankara Shopping Fest (ASF-Ankara Alışveriş Festivali)’nin ikincisi Başkent’e dev bir organizasyonla geliyor. 7 Haziran’da festival yüzü İsabeli Fontana’nın Kentpark’ta gonga vurmasıyla başlayacak festival, çok sayıda konser ve etkinliklerle devam edecek. Başkentlileri eğlenceye doyuracak festival 3 Temmuz’da sona erecek.
Shopping_Fest_finale_kaldi_n  ANKARALILAR FESTİVAL COŞKUSU YAŞAYACAK
Başkent’i marka kentlerden biri  haline getirmeyi hedefleyen festival süresince, alışveriş merkezlerinde ve çeşitli noktalarda  birçok etkinlik gerçekleşecek. Ankara festival boyunca, bir eğlence merkezine dönüşecek. Kortejler, konserler, gösteriler, yarışmalar, defileler ve yurt dışından gelecek olan özel grupların şovları ve  ile birbirinden renkli görüntülere sahne olacak olan Ankara, bölgesinin cazibe merkezi olacak.
FESTİVALDE YILDIZ YAĞMURU
Popun Divası Ajda Pekkan konserleriyle renklenecek festival gecelerinde Sibel Can’dan Gülben Ergen’e, Hülya Avşar’dan Serdar Ortaç’a,Nilüfer’den Ebru Gündeş’e , Seda Sayan’dan Rafet El Roman’a kadar pek çok ünlü sahne alacak. Bu ünlüler arasında,  Emre Aydın, Murat Boz, Ferhat Göçer, Yıldız Tilbe, Gülben Ergen, Işın Karaca ve Burhan Öcal da var.
KIZIL ORDU KOROSU BAŞKENT’TE
Dünyaca ünlü Rus Milletvekili Iosif Kobzon, Aleksandrov Rus Kızıl Ordu Korosu ve Dans Akademik Topluluğu yeni programlarıyla festivalde yerini alacak. Sanat kariyerinin zirvesinde olan ve savaş bölgelerinde, yurtdışında ve Rusya Federasyonu sahnelerinde konserler veren ünlü Kızıl Ordu Korosu ve Dans Topluluğu  bu kez de Ankaralılara ve diğer festival misafirlerine  müzikleri ile pozitif enerji  verecekler.
Sahnede en uzun süre kalarak şarkı söyleyen tek sanatçı olmasıyla Guinness  Rekorlar kitabına giren Kobzon liderliğindeki koro Türkçe ve Rusça şarkılar söyleyecek.
ÜNLÜLER SOKAK ÇOCUKLARI İÇİN SAHNEDE
Türkiye’nin iş, cemiyet ve spor hayatından tanıdığı pek çok ünlü sokak çocukları yararına Ankara’da sahne alacak. Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği (ÇABA)’nin organize ettiği Gala Tiyatrosu, Ankara Shopping Fest himayesinde, 13 Haziran’da Congresium’da bir oyun sahneye koyacak.
Ünlülerin gönüllü olarak yer aldığı tiyatro eseri Muhteşem Yüzyıl, Kuzey Güney, İntikam, Karadayı, Pis Yedili/Pamuk Prenses isimli dizilerin uyarlanmasıyla oluşuyor. Mutlu Ev Kadınları isimli müzikli eserin de yer aldığı oyunların yönetmenliğini Ali Sunal yapıyor.
Davetiyeleri tüm Big Chefs şubeleri ve Ankara Acıbadem Hastanesi’nde satışa sunulan oyundan elde edilen gelir Florya Çocuk ve Gençlik Merkezi ile Ankara’daki ihtiyaç sahibi çocukların eğitimine katkıda bulunmak amacı ile kullanılacak
KARADENİZİN ÖTE YAKASI ANKARA’DA
İzleyenlerinin yüreklerini Karadeniz’in “öbür yakasına” götüren NALMES Dans Grubu, Kafkas insanının savaşlarını, acılarını, mutluluklarını koreografi ve kostümleri ile gözler önüne serecek. 1936’da kurulan ve binlerce yıllık Kafkas halk danslarını sahne sanatlarına özgün bir şekilde taşıyan NALMES Grubu 54 kişilik dans ekibiyle sahne alacak.
FESTİVAL ANKARALI KADINLARA STİL KATACAK
Stilist Aysun Kaba ve ekibi otobüs ile tüm Ankara’yı  27 gün boyunca dolaşarak başkentli kadınlarla söyleşiler yapacak ve onlara stil kazandıracak. Festival’de ayrıca mağazalar arasında vitrin yarışmaları ve defileler de düzenlenecek.
FESTİVALLE EL SANATLARI YAŞATILACAK
Ankara Alışveriş Festivali’nde Türkiye’nin unutulmaya yüz tutan geleneksel el sanatları, uygulamalı olarak tanıtılacak. Limon Ağacı Organizasyonu tarafından gerçekleştirilecek projede, Ankaralılar yemeni yapımından, sedef kakmaya, Keşan dokumadan bakır işlemeye kadar 26 ayrı çeşit el sanatını tanıma şansına sahip olacak.
YARIŞ VE GÖSTERİ TUTKUNLARI DA FESTİVALDE
Festival yarış ve gösteri tutkunlarına da çeşitli aktiviteler sunacak. Ankara’nın değişik bölgelerinde Offroad yarışlarının yapılacağı festivalde Power Extreme Grubu paten, kaykay ve bisikletlerle Başkentlilere adrenalin dolu gösteriler sunacak.
ALIŞVERİŞLERDE DE OTELLERDE DE İNDİRİM
Alışveriş merkezleri ile cadde ve sokak mağazalarının yüzde 50’ye varan oranlarda indirim yapacağı festivale Başkent otelleri de katılıyor. İsimleri ankarashoppingfest.com.tr adresinden öğrenilecek oteller  “üç gün kal iki gün öde” kampanyasıyla konaklama ücretlerinde indirimler yapacak.
Ankara Alışveriş Festivali’nin çevre iller Bolu, Düzce, Çankırı, Kırşehir, Kayseri, Kırıkkale, Aksaray, Konya, Afyon, Eskişehir başta olmak üzere, Anadolu Jet’in doğrudan uçuş yaptığı illerde ve diğer illerden gelen konukları olacak. Yerli turistler bir yandan indirimli ürünler satın alırken diğer yandan, kültür ve sanat etkinliklerine katılıp, müzeleri gezebilecek ya da Başkent’in eğlence hayatına katılabilecek.
222 OTOMOBİL SAHİBİNİ BEKLİYOR
Festivalde banka kartı ve kredi kartıyla yapılan her  25 TL’lik alışveriş, tüketiciye bir Fiat Fiorino kazanma şansı verecek. Festival sonrasında Milli Piyango İdaresinde yapılacak çekilişte 222 Fiat Fiorino otomobil sahibini bulacak.

– ANKARA ALIŞVERİŞE, SANATA VE EĞLENCEYE DOYACAK
– ANKARA SHOPPİNG FEST DEV ORGANİZASYONLA GELİYOR
– SİYASETİN BAŞKENTİNİ ALIŞVERİŞİN BAŞKENTİ HALİNE GETİRECEK ANKARA SHOPPİNG FEST, ALIŞVERİŞİN EN KEYİFLİSİNİ EĞLENCELİ PROGRAMLARIYLA YAŞATACAK
– ÜNLÜ MANKEN FONTANA’NIN GONSUYLA START ALACAK 27 GÜNLÜK FESTİVAL 222 OTOMOBİL HEDİYESİYLE TAÇLANACAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir