Türk sinemasının ünlü ismi Türkan Şoray, imza günü için geldiği Denizli’de Türkiye’nin artık barışı yaşaması gerektiğini söyledi.
sultan  Yeni piyasaya çıkardığı ‘Sinemam ve Ben’ isimli kitabının imza günü için Denizli Teras Park AVM’ye gelen Türkan Şoray, imza günü öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Denizli’ye ilk defa geldiğini ve çok mutlu olduğunu belirten Şoray, kendisi için yapılan hazırlıklardan dolayı herkese teşekkür etti. Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Türkan Şoray, son günlerde yaşanan İmralı görüşmeleri ile ilgili de konuştu. Türkiye’nin artık barışla birlikte yaşaması gerektiğini belirten Şoray, “ Bu meseleye sağduyu ile yaklaşmak gerek. Artık duyguların tahammülü kalmadı. Barış olsun, ülkede herkes kardeşçe yaşasın birbirini sevgiyle kucaklasın. Ben bunun olacağına inanıyorum. Ülkemizde bundan sonra kardeş kardeş mutlu bir Türkiye olacaktır. Ülkemiz insanları mutlu yaşamaya layık insanlar çünkü” dedi.
Türk sinemasında yeni kuşakta da önemli isimlerin çıktığını belirten Şoray, “Yeni isimlerin de hepsini beğeniyorum. Kızlar çok güzel, erkekler de çok yakışıklı. Dizilerde oynuyorlar ve büyük çaba sarfediyorlar. O yüzden Türk sinemasında jön de var, güzel bayan oyuncu da. Eskisi gibi çok film çekilse onlarda çok film çekerler. Ancak onlara imkan sağlanması gerekir. Onların artıları var. Onlar eğitimli aynı zamanda. Benim yerime de birçok güzel oyuncu var. Ancak kimse kimsenin yerini almaz diye düşünüyorum” dedi.
Türkan Şoray, daha sonra kendisini bekleyen vatandaşların yanına gitti. 4 katlı alışveriş merkezinin tamamı dolarken, her yaştan insan Türkan Şoray’ı görebilmek için büyük çaba harcadı. Birçok kişi Türkan Şoray’ın kitabını alarak imzalatırken, bazıları da fotoğraf çekildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir