Kaman Türk Eğitim Sen İlçe Temsilciliği ilçedeki ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği “Tiyatro Şöleni’nde yaklaşık bin 200 minik sahne ile tanıştı.
TÜRK EÐÝTÝM SEN’DEN ÇOCUKLARA TÝYATRO ÞÖLENÝ  Tiyatro Alem Grubu tarafından canlandırılan Karagöz ile Hacivat, İllüzyonist ve Animasyon gösterilerine katılan yaklaşık bin 200 kişilik okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencileri tüm oyunlara eşlik etti.
Türk Eğitim Sen Kaman İlçe Temsilcisi Kurtuluş Torun, etkinlik hakkında yaptığı açıklamasında; “İlçe öğrenci ve velileri sosyal aktivitelere üst düzeyde ilgi göstermekte, ancak bu tür faaliyetler Kaman’da sınırlı sayıda gerçekleşmektedir. Eğitim sistemimiz içerisinde 60 ayını dolduranların ilkokullu, 9 yaşını bitirenlerin ortaokullu olduğu ülkemizde, bu tür etkinlikler çocukların sosyal ve kültürel yönden gelişimlerine katkı sağlayacak ve yaşamları boyunca hafızalarından silinmeyecektir. Bunun yanında milli birlik ve beraberliğimizi vurgulayan, bizi biz eden değerlere saygı duymamızı sağlayan çeşitli etkinlikler, milli hassasiyetlere duyarlı nesiller yetiştirmemize katkıda bulunacaktır” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir