Kırşehir Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen Yaz Spor Okulu 29 Haziran’da açılıyor.

Ücretsiz olan Yaz Spor Okulu; Okçuluk, Atletizm, Boks, Judo, Özel Sporcular, Kort Tenisi, Masa Tenisi, Jimnastik, Bedensel Engelliler, Hentbol, Kick Boks, Tekvando, Güreş, Halk Oyunları, Badmington, Futbol, Basketbol, Satranç, Bilardo, Voleybol olmak üzere 20 branştan oluşuyor.

Belediyemiz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen yaz spor okulunda bu yıl Belediyemiz ayrıca tenis kursu da açıyor. Kayıtları devam eden Tenis Kursu 2 Haziran’da başlayacak.
Yaz Spor Okulu ile çocukların hem tatil yapma fırsatı bulduklarını hem de zararlı alışkanlıklardan uzak kalarak zamanlarını değerlendirdiklerini kaydeden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Sağlıklı nesillerin yetişmesi bizlerin görevidir. Bu etkinlikler sosyal sorumluluktur. Sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Kırşehir Belediyesi olarak yaz spor okulunu artık geleneksel hale getirdik. Bu tip faaliyetler artarak devam edecek” dedi.
Yaz Spor Okulları’na müracaatların Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne,  Aile Yaşam Merkezi ve Ak Masa’ya yapılabileceğini ifade eden Başkan Bahçeci, kıyafetlerin de müracaat edenlere ücretsiz olarak dağıtılacağını hatırlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir