Kırşehir Belediyesi Yaz Spor Okulu 29 Haziran tarihinde ücretsiz olarak açılıyor.
spor-okuluSpor Okulu’nda Atletizm, Badminton, Basketbol, Bilardo, Boks, Futbol, Güreş, Halk Oyunları, Halter, Hentbol, Jimnastik, Judo, Kick-Boks, Kort Tenisi, Masa Tenisi, Okçuluk, Taekwon-Do, Satranç Voleybol dallarında kurslar düzenlenecek.
Geleneksel hale getirilen Yaz Spor Okulları, okulların kapanmasıyla bu yıl Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü ile yapılan protokol gereği ortaklaşa düzenlenecek.
Bedensel Engellilere Yönelik Kurslar, Kültürel Kurslar Özel Sporcular, (Zihinsel Engelliler) Herkes İçin spor branşlarını da kapsayacak. Yaz Spor Okulu, uzman hocalar eşliğinde gerçekleştirilirken çocuklar bir taraftan eğitici sosyal aktivitelere katılarak kendilerini geliştirirken, diğer taraftan da tatillerini değerlendirmiş olacaklar.
Yaz Spor Okulu ile çocukların hem tatil yapma fırsatı bulduklarını hem de zararlı alışkanlıklardan uzak kalarak zamanlarını değerlendirdiklerini kaydeden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Sağlıklı nesillerin yetişmesi bizlerin görevidir. Bu etkinlikler, sosyal sorumluluktur. Sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Kırşehir Belediyesi Yaz Spor Okulunu artık geleneksel hale getirdik. Bu tip faaliyetler artarak devam edecek” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir