Valiliğimizce şehrimizdeki amatör spor kulüplerine ve Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü’ne spor malzemeleri dağıtıldı.

valilik-destekVilayet Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen dağıtım merasimine, Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, Şehir Genel Meclis Başkanı Şuayıp Soysal, Şehir Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şehir Müdürü Şaban Güneş, kulüp başkanları ve sporcular katıldı.

2013 senesi içerisinde Şehir Özel İdaresi’nin spor alanında yaptığı faaliyetlerden söz eden Valimiz Sayın Özdemir Çakacak; “Spor kulüplerimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için 25 bin TL meblağında malzeme yardımı yapılmıştır. Vilayet olarak bilhassa amatör sporların yaygınlaştırılması için her türlü desteğin verilmesinden yanayız. Talebelerimizin rahat spor yapabilecekleri ortamları sağlamak en temel emellerimizden biridir. Bu sene yalnızca spor hizmetleri için toplam 3 milyon 275 bin lira harcama yapılmıştır. Spor alanındaki projeler hali hazırda devam etmekte olup, ilerleyen senelerde da amatör spor kulüplerimize verilen desteğin sürmesini umuyoruz.”diye konuştu.

Program, Sayın Valimiz, Şehir Genel Meclis Başkanı ve Şehir Özel İdaresi Genel Sekreteri’nin kulüplere spor malzemesi vermesi ile bitti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir