Kırşehir’den Muay Thai Türkiye Şampiyonu olup Dünya Kupasına gitmeyi hak kazanan sporcular, Vali Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti.
Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş ile birlikte Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret eden sporculara Vali tarafından altın hediye edildi.
sampiyon  Antalya’da yapılan Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Nadir Ünal 86 kilogramda, Zeki Sıkılgan ise 27 kilogramda birincilik, Sefa Köksal ise grup birinciliğini elde etmişti. Aldıkları birinciliklerle Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan sporcular Vali Çakacak tarafından ödüllendirildi.
Ziyarette konuşan Vali Özdemir Çakacak, Kırşehirli sporcuların başarısının gün geçtikte arttığını söyleyerek, “Elde edilen başarı dolayısı ile sporcuları kutluyorum. Spora verilen destekler her geçen gün artıyor. Bunların yanı sıra bu sporcuların derslerde de başarı göstermesi büyük bir özveri. Ben hepsini gönülden tebrik ediyorum” dedi.
Nadir Ünal, 86 kiloda katıldığı maçlarda 3 maçtan 2’sini nakavt birini de 7-0 sayı üstünlüğü ile alırken, Furkan Zeki Sıkılgan da 27 kiloda miniklerde 3 maç yapıp Türkiye birincisi olup, Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir