Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devleti ile Gündüz Tekin Onay Futbol Altyapı Derneği tarafından Lefkoşa da ortaklaşa düzenlenen “Tüm Çocuklar Şampiyondur” sloganıyla 5. Gündüz Tekin Onay Uluslar Arası Minikler Futbol Festivaline Kırşehir den Evranspor Kulübü davet edildi.
evranspor  U 14 ve U 15 Futbol Liglerinde şampiyon olan Evranspor kulübü, Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyetindeki Uluslar Arası Futbol Festivalinde Kırşehir’i temsil edecek.
Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden den 10 kulüp, üçüncü ülkelerden 10 kulüp olmak üzere alt yapısı güçlü 30 kulübün davet edildiği 5. Gündüz Tekin Onay Uluslar Arası Minikler Futbol Festivaline Kırşehiri temsilen Evranspor kulübü 2001 ve 2002 doğumlu 10 futbolcu, 1 teknik adam, 1 yönetici ve 1 kafile başkanı olmak üzere 13 kişiyle gidiyor.  Evranspor kafilesi Pazar günü Ankara Esenboğa Hava alanından Kıbrıs’a uçacak.
Evranspor kafilesinde Alpaslan Demirbaş (Kafile Başkanı),Yasin Ata (Yönetici), Halit Kılıç (Antrenör), Futbolculardan Can Berk Yurdakul- 2001 Doğumlu,Berkan Fatih İlanbey-2001 Doğumlu,Osman Genç 2001 Doğumlu, Baran Yaşar-2001 Doğumlu,Boran Umur Yürük-2002 Doğumlu,Ahmet Deniz Uzun-2001 Doğumlu, Furkan Eren-2001 Doğumlu, Şahin Kaya-2001 Doğumlu,Arda Aydın-2002 Doğumlu, Bekir Saylam-2001 Doğumlu yer alıyor.
Evranspor Kafile Başkanı Alpaslan Demirbaş, “ Bir yıllık bir kulüp olmamıza rağmen kurduğumuz alt yapılarla Evranspor Kırşehir de adeta sporcu üreten bir merkez olmuştur. Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden ve diğer katılacak ülkelerden saygın kulüplerin katılacağı çok önemli bir organizasyon olan 5. Gündüz Tekin Onay Uluslar Arası Minikler Futbol Festivaline davet edilmemiz Kırşehir içinde,bizler içinde büyük bir onurdur” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir