Son iki haftada oynadığı karşılaşmalarda 5 puan kaybeden Aydınspor 1923, Silivrispor’u evinde ağırlayacak. Karşılaşma Pazar günü 13.30’da Adnan Menderes Stadı’nda oynanacak.
kirsehirli-hakem  Son iki haftada oynadığı Hacetetpe ve Ümraniyespor maçlarında takılan Aydınspor 1923, Silivrispor’u mağlup ederek üstündeki moral bozukluğunu atmak istiyor. Siyah-beyazlı ekipte kırmızı kart cezalısı Gökhan ile sarı kart cezalısı Altan, Silivri maçında forma giyemeyecek.  Cezaları biten Uğur ile Gürkan ise Silivrispor karşısında görev verilmesi halinde yer alabilecek.
Teknik direktör Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada tek amaçlarının galibiyet olduğunu belirtti. Dinçel, Aydın’daki maçlarda seyircilerinin coşkusuyla daha iyi mücadele ettiklerini kaydederken, tüm Aydın’ı maça beklediklerini söyledi.
BİLET FİYATLARI DÜŞTÜ
Siyah-beyazlı yöneticiler Aydınspor 1923’ün Adnan Menderes Stadı’nda yaptığı antrenmanı ziyaret etti. Kulüp Başkanı İlhan Günendi, geçtiğimiz hafta 5-10-15 TL olan bilet fiyatlarını, açık ve kale arkası tribününü 1 TL’ye, kapalı tribünü ise 5 TL’ye düşürdüklerini ifade etti. Günendi, “Desteğe ihtiyacımız var. Taraftarımızın desteğiyle galip gelmeyi istiyoruz.Şenlik havası içerisinde bir maç oynayacağız. Aydın ve ilçelerindeki tüm Aydınsporluları maça bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Aydınspor 1923-Silivrispor maçını Ömer Murat Ülger(Kayseri), Özkan Yaşasın(Kırşehir), Mehmet Küçük(Kayseri) üçlüsü yönetecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir