CHP Belediye Başkanı Aday Adayı Yıldırım Kaya, kenar mahallelerde iftar sofraları kurarak halkla sofraları buluşturduklarını beyan etti.
Kırşehir Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Kaya, katıldığı iftarlarda halkın beklentilerini dinleyerek sorunlara çözüm üretiyor.
yildirim-kaya-chp Kaya, “Kırşehir’in Kapadokya gibi bir turizm merkezi olmasının, Kayseri’den Kırıkkale’den Aksaray’dan daha başarılı bir şehir olması mümkünKahramanmaraş’la, Yozgat’la, Aksaray’la, Çankırı’yla, Ahiler Kalkınma Ajansı’nda birlikte olmasına rağmen, o illerin kalkınmada öncelikte 5. bölgede olması ve Kırşehir’in ne yazık ki 4. bölgede, bu sayede o illere teşvik açısından, istihdam açısından daha iyi olanaklar sağlanırken Kırşehir’in daha geri olanaklara sahip. Politik olarak, insan ilişkileri olarak, yaşam biçimi olarak Kırşehir’in Türkiye’nin nadide kentlerinden biri ,
Hakkı Göçen belediye başkanı olduğunda bu kentin en önemli sorunlarından alt yapı meselesiyle uğraştı bir Kırşehir sevdalısı olarak, iktidar döneminde alt yapı işini halletti. Daha sonra Cahit Gürses geldi, kentin Türkiye’de tanıtımını sağladı. Parklarıyla, kaldırımlarıyla, değişik hizmetleriyle, kentin kaderini değiştirdi. O, bu hizmet anlayışını, Orhan Baycan’dan, Mehmet Ali Yapıcı’dan almıştı. Onlar da bu anlayışı Kırşehir’in sosyal demokrat ruhundan almıştı. İşte biz, bugün, Orhan Baycan’ın hizmet öğretisiyle, Cahit Gürses’in bu kente kimlik kazandırmasıyla, Mehmet Ali Yapıcı’nın bize kazandırdığı onurla bu yola devam etmek istiyoruz.
Hep birlikte, Büyük Kırşehir nasıl oluşturacağız, bunun için kafa yoracağız. Biz, Ankara’dan ve Kayseri’den daha büyük olduğumuza inanıyoruz, yeter ki yüreğimizdeki sevgi, insanlık ve  dostluk duygusu  eksik olmasın, yeter ki, toplumumuzun inançlarına, değerlerine, kültürüne, diline ve yaşam tarzına saygı duyarak, geçmişimize sahip çıkalım” şeklinde konuştu
Kenar mahallelerde halk sofralarının ramazan ayı sonuna kadar devam edeceği öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir