Site icon Kırşehir Medya

Yeni Yönetim Hayırlı Olsun Dedi

Kırşehir Büyük Birlik Partisi Teşkilatına getirilen Veysel Duran, teşkilatını kurarak görevine başladı.
bbp  Duran, “Mayıs ayı içerisinde kurduğumuz il-ilçe ve merkez ilçe teşkilatımız ile Mucur ilçe teşkilatını kurarak görevimize başladık” dedi.
Duran yaptığı açıklamasında, “Dava arkadaşlarım bizler yeni il ve ilçe yönetimleri olarak teşkilatımızın enerjisini ve motivasyonunu teşkilat içi çekişme ve hesaplaşmalarla harcamayacağız. Enerji ve oluşturduğumuz gücümüzü yerel ve genel seçimlerde kullanacağız.
Türkiye hassas bir  süreçten geçmekteyiz. Dünya üzerinde ki konumu ülkemiz üzerinde çeşitli oyunlar sergilenmektedir. Bu oyunlardan bir tanesi de son günlerde gündemde olan ‘Gezi Parkı’ eylemleridir.  Bu eylemler içerisinde ki guruplar, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve sanatçılar artık işin ağaç yada böcek işi olmadığını kabul etmişlerdir. Artık işin ne boyuta geldiğini görmemiz lazım. Burada bulunan marjinal,terörist guruplar, dış destekli guruplar polisimizle silahlı çatışmaya girebilecek kadar gözleri kararmış bir noktaya gelmişlerdir” şeklinde konuştu.
İl Başkanlığı görevini alan Veysel Duran, ile birlikte Merkez İlçe Başkanlığına İbrahim Kartaler seçilirken Mucur İlçe Başkanlığı görevine Halil Öcal getirildi.
– BBP KIRŞEHİR TEŞKİLATI BAŞINA VEYSEL DURAN GETİRİLDİ
– İL BAŞKANI VEYSEL DURAN:
– “İL VE İLÇE YÖNETİMLERİNİ YENİ OLUŞTURDUK HERKESE HAYIRLI OLSUN”

Exit mobile version