Eğitim-Sen Kırşehir Şube Başkanlığı yaptığı basın açıklamasında, ‘Yaşam tarzımıza yönelik müdahalelere, üyelerimiz üzerindeki baskı, soruşturma ve sürgünlere karşı sessiz kalmayacağız’ dedi.
egitim-sen  Eğitim Sen Kırşehir Şube Başkanı Özdemir Beyhan imzasıyla yapılan açıklamada, “Türkiye’de başta eğitim hakkı olmak üzere, en temel insan hakları ve özgürlükler yok sayılmakta, en temel demokratik talepler bile tehditlerle, baskı ve şiddetle bastırılmaya çalışılmaktadır. Son olarak Başbakan’ın öğrenci evleri üzerinden başlattığı ve geçmişte de çokça örneğini gördüğümüz yaşam tazına yönelik doğrudan müdahaleler, siyasi iktidarın baskıcı ve otoriter uygulamalarına yenilerini eklemeye
çalıştığını göstermektedir. AKP hükümeti bugüne kadar attığı her adımda, sadece kendisi gibi düşünenler için demokrasi ve özgürlük talep etmiştir. Başbakan’ın halkın yaşam tarzına yönelik aşırı müdahaleci söylemleri, siyasi iktidarın kendine demokrat ve sahte özgürlükçü yüzünün herkes tarafından net bir şekilde görülmesini sağlamıştır” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir