Kırşehir Ülkü Ocakları “Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü” nedeni ile Kırşehir’in çeşitli yerlerinde açtığı stantlar ve dağıttığı broşürlerle gençlere uyuşturucu konusunda uyarılarda bulundu.
sosyal-sorumluluk  Kırşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kadir Güzel, “Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1987 yılında aldığı bir kararla, uyuşturucusuz temiz bir toplum hedefine ulaşma ve uluslararası alanda eylem ve işbirliğini güçlendirme konusundaki kararlığını vurgulamak amacıyla stant açıp broşür dağıtıyoruz” dedi.
Güzel, “Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü bu gün dolayısıyla Türkiye’nin en köklü gençlik hareketi olan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında “Sağlıklı Nesiller, Umutlu Yarınlar” sloganıyla yola çıkarak yaptığımız çalışmanın amacı toplumda “Uyuşturucu Bağımlılığı ve Kaçakçılığı” ile alakalı farkındalık oluşturmak ve konunun ciddiyetine dikkat çekmektir. Bayan faaliyetler birimimiz aracılığı ile şehrimizin her köşesine hazırladığımız el ilanları dağıtılmış, afişlerimiz asılmıştır. Genel Merkezimizin sosyal medya üzerinden açtığı ‘Türk Gençliği Uyuşturucuya Hayır Diyor’ başlığı ile gündem oluşturulmuş ve milyonlarca kullanıcıya ulaşılmıştır. Ülkü Ocakları olarak toplumsal sorunlar üzerine çalışmalarımızın artarak devam edeceğini kamuoyuna saygıyla duyururuz” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir