Site icon Kırşehir Medya

Siyaset Yarışında Ben de Varım Dedi

Kırşehir merkez bağlı Özbağ Kasabasında, yerel seçimlere aylar kala siyaset kızışmaya, aday adayları isimlerini açıklamaya başladı.
Özbağ Kasabasında seçime güçlü girecek partiler arasında yer alan Milliyetçi Hareket Partisi’nde, aday adaylarının isimleri netleşmeye başladı.
gurbuz  Özbağ Kasabasında son anda MHP’den aday adayı olduğunu açıklayan Gürbüz Demirbaş, MHP İl Başkanı Cemil Cahit Pişkin ile görüşerek, kasabasına hizmet etmek için MHP’den talip olduğunu bildirdi.
Kasabada yapılan anketlerde Gürbüz Demirbaş isminin öne çıktığı bildirilirken 55 yaşındaki Gürbüz Demirbaş Kırıkkale Belediyesi, Ankara Keçiören Belediyesi, İzmir Bornova Belediyesi, Kocaeli Gölcük Belediyesi’nde zabıta komiserliği ve Kırıkkale Devlet Hastanesi Satıl Alma Müdürlüğü’nde idari hizmetler personeli olarak görev yaptığını söyledi.
Emekli olan Demirbaş, evli ve 3 çocuk babası olup ilk, orta ve lise eğitimini Kırşehir’de aldı ve Özbağ Kışlapınar doğumlu.
Gürbüz Demirbaş’ın siyasi hayatı 1973-74 ve 75’li yıllarda Kırşehir Türkocağı, Kırşehir Ülkü Ocakları, İzmir Bornova Ülkü Ocakları’nda başlayıp; Keçiören MHP İlçe Teşkilatında ilçe delegeliği ve ardından şu anda MHP Ankara il delegeliğinde devam ediyor.
MHP İl Başkanı Cemil Cahit Pişkin ile görüştükten sonra  açıklama yapan MHP Özbağ Belediye Başkan Aday Adayı Gürbüz Demirbaş, ” Doğup büyüdüğüm, ailemin ve akrabalarımın yaşadığı, dostlarımın yaşadığı kasabama hizmet etmek için çizgisinden sapmadığım ve sapmayacağım Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adaylığım için gerekli girişimlerde bulundum.
Kasabada yaşayan akrabalarım, ailem ve davaya hizmet etmiş dostlarımızın isteği ile göreve talip oluyorum. Kasabama hizmet için bu kutlu yarışta bende varım. İnşallah bize güvenenlerin güvenine layık olmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Partimizden aday adayı olan tüm dava arkadaşlarıma sesleniyorum.
Kiminle kazanacaksak onun yanındayım. Ben değil biz olmak için varım. Adaylık için, kazanmak için yola çıktık. Ancak, şahsım aday gösterilmediğim taktirde bizden kim aday olursa sonuna kadar yanındayım. Küsmeyeceğiz, kırılmayacağız, kim bu yolda yola çıkmışsa yanında kol kola olacağız. Tüm arkadaşlarıma hayırlı ve uğurlu olsun diyor; ismini MHP’den açıklayan tüm dava arkadaşlarıma hayırlı olmasını temenni ediyorum ” dedi.

Exit mobile version