Kırşehir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) genişletilmiş istişare toplantısında aday adaylarını partililere tanıttı.
mhp-kirsehir  İl Başkanı Cemil Cahit Pişkin, aday adaylık sürecinde adayın nasıl belirleneceğini partililere parti tüzüğüne göre anlattı.
Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleştirilen genişletilmiş istişare toplantısına, MYK üyesi Yaşar Yıldırım, MYK üyesi Gökhan Turap İl Başkanı Cemil Cahit Pişkin, Kaman İlçe Belediye Başkanı Erhan Talu, Mucur İlçe Belediye Başkanı Ali Şahin,  Türk Ocakları Başkanı Süleyman Dogan, Türk Kamu Sen Başkanı Bilal Türk, Ülkü Ocakları Başkan Kadir Güzel, ve çok sayıda partili katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunmasıyla Başlayan program Kur’an Tilavetinin okunması ile devam etti. Slayt şeklinde aday adayları partililerle özgeçmişleri ile tek tek tanıtıldıktan sonra istişare toplantısının önemini İl Başkanı Cemil Cahit Pişkin anlattı.
Pişkin, “Değerli dava arkadaşlarım, İl Teşkilatımızca düzenlenen istişare toplantısına hoş geldiniz. Teşkilat başkanlığına geldiğimiz günden beri insanlarımızla diyalog kurarak hemhal oluyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri sahada seçim çalışmalarına başladık. Aday belirleme noktasında partimizin tüzüğünde belirtilen üç farklı yöntem var. Bizlerde parti tüzüğünde bulunan yöntemleri müracaatta bulunan aday adaylarına uygulayacağız.” dedi.
TABANIMIZIN ZİHİN YÖNLENDİRMESİNE GELDİĞİNİ GÖRÜN
İl Başkanı Pişkin, “Milletle devlet bütünlüğünün vazgeçilmez son kalesi Milliyetçi Hareket Partisidir. Saha çalışmasını ve ekip çalışmasını eksiksiz şekilde yerine getirmeliyiz. Tabanımıza içerisine düştüğü zihin karışıklığını anlatmalıyız. Bir aydın seçim sürecinde harcadığı parayı biz parti olarak bir yılda harcamaktayız. Kimse bu iyi niyetimizi yargılamasın. Kerameti kendiniz de görmeyin. Bu süreç bir ekip çalışmasıdır. Eylül ayına kadar müracaatları beklemekteyiz. Sonrasında belirlenen kriterlerde biri adayımız olacak. Aday üzerinde yürütülen bir yıpranma politikasını da hemen cezalandıracak ve Genel Merkeze bildireceğiz. Her türlü duygusallıktan ayrılın. Demokrasi ile yönetilen hiçbir yerde iktidar partisi bu kadar rahat bı9rakılamaz. Muhalefet görevini yapacak ve bu da tabana anlatılacaktır. Unutmayın kıyamette ülkücünün ülkücüye vebali vardır. Ülkücü insana kusur aramak değil kusur kapatmak yaraşır” şeklinde konuştu.
İstişare toplantısının kalan bölümü basına kapalı şekilde devam etti.
– MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISINI DÜZENLEDİ
– YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ MÜRACAATTA BULUNAN ADAY ADAYLARI PARTİLİLERE TANITILDI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir