CHP Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Kaya, vatandaş tarafından ev balkonlarına asılan seçim pankartlarının Ak Parti tarafından evlere baskın yapılarak toplatıldığı iddiasında bulundu. Yaptığı yazılı açıklama ile kınama yayınlayan Kaya’nın ifadelerini aynen yayınlıyoruz:

pankart“2014’te yapılacak seçimlere  Kırşehir’de iddialı bir şekilde hazırlanarak AKP’nin korkulu rüyası haline gelen partimize,  AKP zihniyetinin baskıları  hız kesmeden devam ediyor. ‘Demokrasi Paketi’ yalanıyla sözde demokrat kesilen AKP zihniyetinin, demokrasi dışı uygulamaları  bu kez de Kırşehir’de  kendini gösteriyor.

Yerel Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte,  korkuya kapılan  AKP zihniyeti, büyük bir panik içinde, sabahın köründe evlere baskın düzenleyerek, evlerin balkonlarında asılı olan pankartları indiriyor.

Kırşehir’de bize gönül veren birçok dostumuzun evlerinin  balkonunda asılı olan  ‘Büyük Kırşehir İçin Yıldırım Kaya’  yazısının olduğu  pankartlar,bugün adeta ‘Şafak Operasyonu’yla  sabahın köründe evlere baskın düzenlerek indirilmek istenmiştir. Daha önce hiçbir yerde görülmeyen  böyle bir uygulamanın Kırşehir’de  olması manidardır.

Kırşehir’de 10 yıldır yerel yönetimi elinde bulunduran hizmet ve politika üretmek de tıkanan AKP, şimdiye kadar yaptığımız seçim çalışmaları doğrultusunda, Kırşehirli hemşehrilerimizle yarattığımız sinerjiden çekinerek pervasızca saldırmaktadır.

AKP zihniyeti şunu bilmelidir ki; evlerin balkonlarından pankartları indirebilirler ancak yaptığımız çalışmalarla dalga dalga yayılan  Cumhuriyet Halk Partisi ve Yıldırım Kaya sevgisini yüreklerden  asla silemeyeceklerdir.

Bu tür baskılar karşısında asla yılmadan, usanmadan çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğimizi bildiriyor, saygılarımı sunuyorum. Yıldırım KAYA”

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir