Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan aday adayı Yıldırım Kaya ücretsiz eğitime destek programı hazırladı.
yildirim-kaya  Kaya, eğitim alanında edindiği tecrübeden yola çıkarak ilköğretim öğretmenlerine ücretsiz sanal eğitim hizmeti sunuyor.
Kaya, “Değişen öğretim teknikleri ve teknolojik yeniliklerin bir araya getirilerek hazırlanan internet sitesiyle, eğitim anlamında önemli bir hizmet sunuyorum. Kırşehir’deki öğrenci ve öğretmenlerin bu imkandan faydalanması için hazırlattığım kartları, okulların açılmasıyla birlikte dağıtmaya başladım. Alacakları kartlardaki şifreyle sisteme giriş yapabilecek olan öğrenci ve öğretmenler, internet sitesindeki
bilgilerden sınırsız ve ücretsiz bir şekilde faydalanabilecek. www.islemegitim.com adıyla faaliyete geçen internet sitede 1. sınıftan 8. sınıfa kadar bütün derslerin içeriği geniş kapsamlı bir şekilde sunuluyor. Eğitimi daha keyifli ve öğretici hale getirmeyi
amaçlayan sitede okuma-yazma teknikleri, sesli hikaye kitapları, Türkçe, Matematik,  Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler gibi derslerin konu anlatımlı kitapları, soru bankaları, yaprak testler, Tatil Kitapları ve Rehberlik hizmeti gibi öğeler yer alıyor.  Kırşehir’deki öğrenci ve öğretmenlere böylesine bir hizmeti sunmaktan büyük onur duyduğumu ifade etmeliyim.
Kırşehir, başarısıyla marka bir kent haline gelmiştir. Bu başarıya, küçük de olsa bir katkı sunmaktan büyük onur duyarım.  Eğitim her zaman için önceliğimiz olmalı, çocuklarımıza bugün sunacağımız kaliteli bir eğitim, geleceğimizin de kalitesini belirleyecektir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir