Türkiye’nin ilk görme engelli belediye başkan aday adayı Emin Hekimhan, “Görme engellilerin yönetici pozisyonunda da önemli işler yapacağına inanıyorum” dedi.
emin-hekimhan  Ak Parti’den Kırşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Av. Muhammed Emin Hekimhan, Başbakan Recap Tayyip Erdoğan’dan bir fırsat istediğini belirterek, “AK Parti’den Kırşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıkladım. Aday adayı olmanın nedeni mevcuttan ve diğer adaylardan daha iyi hizmet etmek istemem. Halkın ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirdiğim projelerim var. Görme engelli olmamın çalışmaları yapıp yapamayacağım noktası birçok yerde tartışılıyor. Bu durum bana engel değil, asıl engel kişinin, ‘Ben bunu yapamam’ demesidir. Biz fiziksel engelimizin dışında çalışmalar yapıyoruz. AK Parti’nin engellilere önem verdiğini görüyorum. Fırsat verildiğinde çalışmaların daha önemli hale gelerek hem yönetici hem de üretici pozisyonda çalışmalar yapılacak. Genel merkezden tanıdıklarımızla görüştük, henüz Başbakan Erdoğan ile görüşme imkanımız olmadı fakat görüşme talebinde bulunacağız” şeklinde konuştu.
Hekimhan, “Her şey den önce Türkiye’nin ilk görme engelli belediye başkanı olmak hedeflerimden biridir. Engellilerin neler yapabileceğini ispatlamak için tarafıma fırsat verilmesini istemekteyim. Bilindiği gibi ülke nüfusunun yüzde 12’si engellilerden oluşmaktadır. Engellilerin sadece tüketen ve bakıma muhtaç kişiler olmadığını, üretici ve yönetici konumunda büyük başarılar elde edebileceklerini ispatlamak için tarafıma fırsat verilmesini istiyorum. Ülkemizde görme engelli milletvekili olmuştur fakat görme engelli bir belediye başkanı olmamıştır. Belediye başkanlığını da başarıyla yapabileceğimizi ispatlamak istiyorum. Diğer belediye başkanlarından daha iyi hizmetler ortaya koymak iddiası ve hedefiyle yola çıkmış bulunmaktayım. AK Parti’nin bu hususta fırsat vereceğine inanıyorum. Bizlerin başarıları insanların ufkunu açmaktadır” ifadelerini kullandı.
[color-box]- TÜRKİYE’NİN İLK ENGELLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI KIRŞEHİR’DEN
– GÖRME ENGELLİ MUHAMMED EMİN HEKİMHAN:
– “DAHA GÜZEL HİZMETLERİ SUNACAĞIMA İNANIYORUM”[/color-box]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir