Kırşehir’de yapılacak olan Siyaset Akademisi 20 Eylül’de başlıyor. AK Parti İl Başkanı Av. Salih Çetinkaya, Siyaset Akademisi hakkında bilgi verirken, kayıtlarda sona geldiklerinde 20 Eylül 2013 Cuma Günü Siyaset Akademisi’nin başlayacağını ifade etti.
siyaset-akademisi  AK Parti Kırşehir İl Başkanı Çetinkaya, “Siyaset Akademilerimiz bizim okullarımızdır. Partimizin okullaştırdığı başlı başına bir program olmasına karşın, siyasette başarı için okul hükmündedir.
Bu yıla kadar Siyaset Akademisinden ‘Başarı Belgesi’ almak isteyenler çevre illerin yapmış olduğu programlara katılıyorlardı. Ancak bu yıl ilk kez Kırşehir gerçekleştireceğiz. ‘Lider Ülke Türkiye Yerel Yönetimler 4′ başlığı adı altında Siyaset Akademimizi başlayacağız. Akademi kayıtlarımızın başlamasının ardından beklentimizin üstünde bir talep ile karşılaştık. Ancak bu talebe cevap verecek, siyaset akademisine katılım gerçekleştirecek herkesi geri çevirmeden bir bütün olarak tamamlayacağız. Akademiye 18 yaşını tamamlamış olan herkes katılabileceği gibi, her hangi bir siyasi parti gözetmeksizin isteyen herkes kaydını yapıp siyaset akademisine katılım sağlayabilir. Kayıtlar için Parti İl Binasından yapılacağını daha önce belirtmiştik, yine il başkanlığımız tarafından da programlar belirlenecek ve ilk ders 20 Eylül Cuma günü başlayacak. 6 hafta boyunca akademimizde derslerimiz devam edecek. Terme Otel’de yapacağımız Siyaset Akademisi Programlarımıza katılım sağlamak isteyen tüm Kırşehirli hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir