Kırşehir AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, ”Başbakanımız Obama ile görüştü, eleştirildi. Eski Başbakanlar Amerika karşısında iki büklümdü. Şimdi öyle mi?” dedi.
İl Danışma Meclisi açılışında konuşan AK Parti Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, birlik mesajı vererek Kırşehir projelerini anlattı.
basbakan  Toplantıda daha sonra partililere seslenen Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, davete icabet etmeyi emir telakki ettiklerini belirterek, ”Davet ettiniz gelin dediniz, biz de geldik. Biz Kırşehir’in güzelliğine, misafirperverliğine hayranız. Kurulduğumuz ilk günden beri bize destek verdiniz, sizlere minnettarım. Size daha güzel hizmet etmek için AK kadroyu genişletin diyoruz. Allah razı olsun bizleri üzmediniz, biz de başınızı yere eğdirmedik. Adınız şehir. Bütün bir tarih boyunca yapılanlarla AK Parti hükümeti zamanında yapılan çalışmalara bir bakın. Layıkıyla çalışanlara, görevini hakkıyla yerine getirenlere halk dua eder. Başbakanımız Obama ile görüştü, eleştirildi. Eski Başbakanlar Amerika karşısında iki büklümdü. Şimdi öyle mi? Bugün dünyanın yedi kıtasında bayrağımız dalgalanıyor. Bunu Başbakanımız yaptı, konsolosluk sayımız arttı. IMF’ye borcumuzu bitirdik, IMF’ye artık borç veriyoruz. Bizden önce her 100 liranın 74 lirası borçtu şimdi öyle değil, çok şükür. Bakanlığım döneminde Kırşehir’e eğitim konusunda büyük destekler verdim. ‘Üst düzey yöneticiler ve çok sayıda okuyan var’ dedik, biz de destek verdik” diye konuştu.
Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Çelik, “MHP lideri Devlet Bahçeli yapılan onca şeye rağmen, sadece duble yol çalışmalarına destek veriyor çünkü kendisinin uçak fobisi var. Bu yüzden hükumetimiz tarafından yapılan birçok şeyi göz ardı ediyor. Duble yol çalışmalarına ilk başladığımızda bize gülenlere, ‘At binenin, kılıç kuşananın’ dedik. Arkadaşlar biz Güvenlik Konseyi’ne aday olduk. Oylamaya katılan 192 üyenin 151’inin oyunu aldık. Fransa Devlet Başkanı, ‘Nereye gitsem Türk bayrağı görüyorum. Çıldıracağım’ diyordu. Nihayet de çıldırdı” ifadelerini kullandı.
– AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN ÇELİK:
– ”ESKİ BAŞBAKANLAR AMERİKA KARŞISINDA İKİ BÜKLÜMDÜ. ŞİMDİ ÖYLE Mİ?”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir