Kırşehir’in Mucur ilçesinde Aksaklı Karacalı Göleti Sulama tesislerinin temel atma töreni gerçekleştiren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kırşehir Belediyesi ve Kırşehir Valiliğini ziyaret etti.
Mucur İlçesi temaslarını tamamlayarak Kırşehir’e gelen Eroğlu, Kırşehir Valiliği ve Kırşehir Belediyesini ziyaret eti.
kirsehir-belediyesi  Vali Özdemir Çakacak’tan brifing aldıktan sonra Kırşehir Belediyesine geçen Bakan Eroğlu, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’den Kırşehir’de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Bahçeci, “Göreve geldiğimiz gün sorunlarımızı halkımızla beraber çözeceğimize dair söz vermiştik. Allah nasip etti her şeyin üstesinden en iyi şekilde gelmeyi başardık. Yaptığımız ve yapacağımız projelerimizle gurur duyuyoruz. Klasik belediyecilik anlayışını terk ederek sosyal belediyecilik anlayışı ile Kırşehir’i tanıştırdık.
Değişim geleceği yakalayabilmektir anlayışı ile vaat ettiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçirdik. Ne mutlu ki Kırşehir halkı ne istediğinin farkında bizler de sosyal belediyeciliği en iyi şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Başarıya ulaşmaya başladıkça değişimin Kırşehir’de adı bizler olacağız” dedi.
Bahçeci, “Kırşehir’de yol, kaldırım, asfalt, alt yapı, kavşak ve peyzaj çalışmaları ile birlikte kültürel ve sosyal alanda da durmadan Kırşehir halkına hizmet sunuyoruz. Kırşehir’de daha temiz bir şehir için geri dönüşüm çalışmalarına ağırlık verdik. Kentlilik bilinci oluşturarak çevre temizliği çalışmalarına halkımızın da katılımını sağladık. Şuanda Kırşehir’de yapımı devam etmekte olan projelerimiz arasında ise 2 bin 712 konutluk bağbaşı kentsel dönüşüm projesi, ahi evran külliye projesi, ikiz arası kent parkı projesi, otobüs terminali projesi, cacabey meydan düzenlemesi projesi, bölünmüş yol çalışması, belediye tenis kortu, Neşet Ertaş kültür ve sanat merkezi projesi, masal parkı ile alt ve üst geçit çalışmaları bulunmakta” şeklinde konuştu.
Kırşehir’de iki projeninde ihale olduğunu belirten Bahçeci, Bakan Veysel Eroğluna çeşitli hediyeler sundu. Bakan Eroğlu AK Parti teşkilatını ziyaretinin ardından Kırşehir’den ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir