Kırşehir, Şirin Kırşehir Derneği kahvaltılı şekilde gerçekleştirdikleri toplantı ile Kırşehir Milletvekillerine sıkıntılarını anlattı.
Dernek Başkanı Servet Avkapan, “Daima her sürecimizde yanımızda olan Milletvekillerimiz ve Belediye başkanımıza üyelerimiz adına teşekkür ederim” dedi.
kirsehir-engelliler  Kırşehir Şirin Kırşehir Derneği bahçesinde basın mensupları ve AK Parti Milletvekilleri Abdullah Çalışkan, Muzaffer Arslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Arif Atak ile Rehabilitasyon Merkezleri temsilcilerinin katılımı ile kahvaltı gerçekleşti.
Engelli Derneği üyeleri ile kahvaltı öncesinde tek tek tokalaşan ve hatır soran Milletvekilleri engellilerin ve ailelerinin yaşamakta oldukları sıkıntıları dinledi. Samimi sohbet çerçevesinde gerçekleşen kahvaltıda engelliler yaptıkları esprilerle milletvekilleri ve belediye başkanını kahkahalara boğarken ayaklarını kullanarak el işi örgü yapan Aynur Turcan, Beşiktaş örgülü atkıyı Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye hediye edince milletvekilleri Aynur’dan Fenerbahçe örgülü atkı talebinde bulundu.
Program sonrasında engelliler haftası dolayısı ile mesaj veren Kırşehir Milletvekilleri Çalışkan ve Aslan, “Engelli kardeşlerimizin sadece evlerinde kapalı kalmamaları onların sosyal hayatın içerisinde olmaları adına bizler elimizden geleni yapıyorken hükümetimizde engellilerle ilgili daha önceki dönemde yapılmayan bir çok yeniliği gerçekleştirdi. Toplumsal hayatta engellilerimiz çok aktif olmalı mecliste çıkarttığımız kanunla özürlü ifadesini kaldırarak engelli ifadesini koyduk. Sorunları ve talepleri yakından takip ediyoruz. Engellilerin toplumun içerisinde olmaları için var olan bir çok eksikliği de gidermeye çalışıyoruz. Onlar her anlamda hayata katılacak. Biz onları farklı görmüyoruz. Bu noktada ki çalışmaları önemsiyoruz” şeklinde konuştular.
Program Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği yönetiminin rehabilitasyon merkezleri temsilcilerine plaket takdiminin ardından hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.
– ŞİRİN KIRŞEHİR BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİ KAHVALTILI TOPLANTI İLE SIKINTILARINI VEKİLLERE ANLATTI
– KIRŞEHİR MİLLETVEKİLLERİ, “DAİMA ENGELLİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir