Kırşehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) , Gençlik Kolları Başkanı Mesut Karakurt, demokratikleşme paketini değerlendirerek, ‘Bizler andımızı laf olsun diye söylemedik’ dedi.
chp  Karakurt yaptığı yazılı açılamada, “Bu paketle Türk coğrafyasında yaşayan tüm vatandaşlarımızı bir arada tutan ve ortak amaç etrafında kenetlenmemizi sağlayan Türklük yok edilmek istenilmektedir.
Bunu da her sabah okullarda okunan Andımız kaldırmak istiyorlar.”Ne Mutlu Türküm Diyene” diyen insanlar paketi çıkaranları rahatsız etmiş olmalı ki bunu bir daha duymak istemiyorlar ve yeni nesili Türk kimliklerinden uzaklaştırmak amaçlanıyor.
Bu paket birilerini memnun etmek için hazırlanmıştır. Türk Halkına yönelik bir çalışma yapılmamıştır.Bu demokratikleşme paketi değildir bölücü terör örgütünü dayatmasıdır.
İmralıyla görüşmeleri bu paket üzerine kurdular.Türkiye Cumhuriyet’i sınırları içerisinde çocukların Andımızı okumasından niye bu kadar rahatsız olmaktalar.Bundan rahatsız olanlar Türklük şuurundan çok uzak olduklarındandır,Türk tarihi ile hesaplaşma peşindeler,başkalarının yapmak istediklerini bunlar onlara maşalık yaparak ülkemizde uygulamaktadırlar.Ama Türk Gençliği hiçbir dönem yılmadan mücadelesine devam etmiştir,bundan sonra da devam edecektir.Size en güzel cevabı andımız ile veriyorum.
Bizler Ant içtik Türküm, doğruyum, çalışkanım. İlkem; küçüklerimi korumak,büyüklerimi saymak, Yurdumu, Milletimi özümden çok sevmektir. Ülküm; yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım, Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene!” Biz bu sözleri söylerken laf olsun diye söylemedik, bu sözleri neden söylediğimin bugün daha çok farkına vardım” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir