Kırşehir’de anıt meydan da  “Noktada Geri Dönüşüm Etkinliği” ile çevre günü etkinlikleri geniş katılımlı düzenlenen yürüyüşle devam etti.
cevre  Dünya Çevre Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında, çevre yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşe Vali Yardımcısı Mehmet Alabacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Şanser Duran,  STK temsilcileri ve çok sayıda çocuk ile aileleri katıldı. Dünya Çevre Günü etkinliği kapsamında düzenlenen kutlama programı, Çevre Yürüyüşü’nün ardından Anıt Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile Ulusal Çevre Andı’nın okunmasıyla devam etti. Protokol konuşmalarının ardından Fatoş Çetin Anaokulu öğrencilerinin “Geri Dönüşüm Defilesi”ni folklor gösterilerinin izlediği tören 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen şiir yarışmasında ödül alan şiirlerin okunması ve ödül töreni ile tamamladı.
Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün öncülüğünde Kaman ilçesindeki Aliöllez Dağı’na tırmanış etkinliğine isteyen herkesin katılabileceği belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir