AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Ahi Evran Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşide öğrenciler ile bir araya geldi.
aeu-soylesi  Kırşehir Belediyesi’nin ‘Yeşil Bant’ projesinin temelini atmak üzere gelen kente gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesi’nde düzenlenen söyleşiye katıldı. Çelik, öğrencilerin sorularını kimi zaman esprili bir dille cevapladı. Söyleşi öncesinde salonda bulunanlara hitap eden Çelik, “Herkes şunu çok iyi bilmeli AK Parti on buçuk yıldan beri iktidarda, biz insanların hayatını tanzim etme biçimine asla müdahale etmedik. Etmiyoruz ve etmeyeceğiz. Demokrasi herkesin farklı tercihlerinin olabildiği ve bunu söyleyebildiği sistemdir” dedi.
Çelik, Reyhanlı’da yaşanan saldırı ile ilgili bir soru üzerine, “Tüm dünyada terör gündemde, bizim de birinci gündemimiz. Her şeyi engelleme şansımız yok. Bölgede gerekli çalışmalar yapılmakta, kimse merak etmesin” şeklinde konuştu.
Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri yazılı olarak verdikleri sorularla ülke gündemi ve yerel gündemi ilgilendiren sorular sordu. Genel Başkan Yardımcısı Çelik ise kimi zaman sorulara esprili bir dille cevap verdi. Bu arada söyleşiye katılan gazetecilerin sorularını üniversite öğrencileri cevapladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir