Kırşehir’de Yıldırım Kaya Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) aday adaylığını açıkladı.
chp-kirsehir Cumhuriyet Halk Partisi il teşkilatında gerçekleşen partili ve basın buluşmasında Kaya, ‘Kırşehir’i teşkilat olarak hep beraber büyütecek ve yöneteceğiz’ dedi.
İl Teşkilatında partilerle gerçekleşen aday adaylığı açıklaması öncesinde teşkilatın yapısını ve aday adaylığının gelişim sürecini anlatan İl Başkanı Yılmaz Zengin, “Partimize gerekli olan müracaatlar yapılmaktadır. Teşkilat olarak Kırşehir’de erkenden adayımızı açıklayarak yapmamız gerekeni yapacağız. Yaşanmakta olan korku imparatorluğuna teşkilat olarak son vereceğiz” şeklinde konuştu.
Aday adaylık müracaatını yapan Yıldırım Kaya ise yaptığı konuşmada, Kırşehir’de CHP’li belediyelerin ve öncesinin çalışmalarını değerlendirdi. Kaya, “Kırşehir’de belediyecilik adına yapılan çalışmalar çok eski dönemlere dayanmaktadır. İsim olarak kimseyi dışlamamak gerekir. MHP’lisi, CHP’lisi, AK Partilisi ve daha eski dönemlerdeki herkes hizmet etti. Bu bir hizmet yarışı bu yüzden gerekli birikimim ve oluşturduğum temelle aday adayı oldum. Hiç kimse oluşacak başarıyı kendinde bulmasın. Başarı teşkilatın başarısızlık ise benimdir. Bu yarışta olan herkese teşekkürü bir borç bilir ve başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.
[color-box]  – CHP,’DE YILDIRIM KAYA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
– YILDIRIM KAYA:
– “BU ŞEHRİ HEP BERABER YÖNETECEĞİZ”[/color-box]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir