Site icon Kırşehir Medya

Belediye Başkan Adayı Eski Yöneticilerle Bir Araya Geldi

Belediye Başkanlığına aday adaylığını MHP’den açıklayan Kırşehirli eğitimci Doç.Dr. Cengiz Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi eski yöneticileri ve eşleri ile yemekte bir araya geldi.
mhp-aday-adayi  Yemek davetine il başkanlarından Veysel Turgut, Yıldırım Ünsel, Arif Kılıç, Celal Türkmen, merkez ilçe başkanlarından Ahmet Şahan, Musa Çetinkaya, Dursun Çoban, Nihat Bulut, Aslan Yılmaz, Ahmet Dağıstan ocak başkanlarından Ferhat Çetinkaya, Mustafa Naz, Rıza Ağırman, Kadir Güzel kadın kolları başkanı Melek Erdoğan Köşker Kamu Sen başkanı Bilal Türk; Türk Ocağı başkanı Süleyman Doğan; TÜRKAV başkanı Seyfettin Öğünç ve eşleri katıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte Cengiz Şahin, “Yıllarca Kırşehir’de Milliyetçi Hareket Partisini hiçbir karşılık beklemeden yükünü çeken iyi ve kötü gününde partimizin yanında olan eski ve yeni yöneticilerimize partim ve şahsım adına teşekkürü bir biliyorum.İktidar, MHP üzerinde oynadığı oyunlara, uluslararası çıkar çevrelerini de ortak ederek Türk milliyetçiliğini itibarsızlaştırma adeta yok sayma eylemleriyle bizi sandığa gömmek istemiştir.Ülkemizdeki siyasi partilere baktığımızda, hemen hepsinin siyasi ömürleri kısa olmuştur. MHP 46 yıldır siyasi arenada mücadelesini sürdürmektedir. Çünkü MHP gücünü yüce Türk milletinden ve onun ideolojisi Türk milliyetçiliğinden almaktadır” dedi.

Exit mobile version