AK Parti Kırşehir’in ilçesi Mucur’da aday adaylarını tanıtım toplantısı düzenledi.
mucur-aday-adaylari Geniş katılımın olduğu toplantıda AK Parti milletvekilleri birliktelik çağrısında bulunurken aday adayları alfabetik sıraya göre konuştu.
Mucur İlçesi halk eğitim merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından Divan Başkanı, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, “Aday olmadan da aynı coşku ve heyecanın yaşanmasını temenni etti”
Divan Başkanının konuşmasının ardından aday adayları kendilerini tanıtarak alfabetik sıralamaya göre konuştu.
Programda AK Parti Milletvekilleri Abdulalh Çalışkan ve Muzaffer Aslan’da katılımcılara birlik mesajı verdi. Milletvekilleri, “Bu süreçte bir kişi Belediye Başkanı adayı olacak. Hepiniz birbirinizden değerli isimlersiniz. Kim aday olursa olsun kalanlar partiye olan desteklerini eksiksiz şekilde göstersin” ifadelerini kullandı.
Mucur İlçesinde, Atılgan Yılmaz, Bayram Ergül, Burhan Yıldız, Hacı Mehmet Yıldız, Hüseyin Güngör, Necdet Özbay, Osman Demir, Ömür Toker, Sıdık Sarıyıldız, Mucur için yapacaklarını ve kendilerini katılımcılara tanıttı. Program aday adaylarının halkı selamlaması ile son buldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir