AK Parti Kırşehir heyeti, Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN)’e bağlı olarak faaliyet yürüten sendikaların il başkanlarıyla bir araya geldi.
ak  AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan ile AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya’nın katıldığı toplantıda, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Ali Rıza Aka ve diğer sendika başkanları hazır bulundu.
Memur Sen Kırşehir İl Temsilcisi Ali Rıza Aka, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek :”Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeniz ve onların görüşlerini almanız, bizleri çok memnun etmiştir. Bu ziyaretinizden dolayı Memur Sen ailesi adına sizlere teşekkür ediyoruz. İstişare ve ortak akılla problemler daha kolay ve sağlıklı bir şekilde çözülür. Sizler de Kırşehir için bu paylaşım ve istişare sürecini bütün herkesle yapıyorsunuz. Bu da hizmetlerin benimsenmesi ve paylaşılması açısından önemlidir. Kırşehir’e daha iyi hizmet edebilmek için bütün kurum ve kuruluşlarla, el birliği içinde çalışıyorsunuz. Biz bütün bunlar için teşekkür ediyoruz, desteklerinizin devamını ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.
Başkan Ali Rıza Aka, Kamuda Kıyafet Özgürlüğü için Kırşehir’de 45 bin 362 imza topladıklarını ve imzaları Ankara’ya gönderdiklerini belirterek, “Bu sorunun çözülmesini istiyoruz. Kırşehir’deki hiçbir soruna duyarsız kalmıyoruz. Çözümün bir parçasıyız. Her zaman üyelerimizin ve insanların yanındayız” şeklinde konuştu.
Ak Parti heyeti de, “Biz bütün Sivil Toplum Kuruluşları ve Kurumlarla birlikte fikir alışverişinde bulunarak, ortak hareket ederek, sorunların çözümü ve hizmet noktasında görüşleri alıyoruz. Birlikte şehre hizmet etmeye çalışıyoruz. AK Parti siyaseti halkla içi içedir. Biz de halktan, sizlerden biriyiz. Sizlerin hissiyatını taşıyoruz. Bu doğrultuda siyaset yapıyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarına ayrı bir önem veriyoruz. STK’lar halkın sözcüleridir. Biz, Memur Sen’in çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ülke gündemi ve toplumsal olaylarla ilgili, hak ve özgürlüklerle ilgili önemli ve güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Memur Sen’i her zaman önemsiyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.” dediler.
Görüşmede Memur Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları da söz alarak görüş ve düşüncelerini milletvekillerine ilettiler. Karşılıklı görüş alışverişiyle toplantı sona erdi.
Görüşme sonunda Memur Sen İl Temsilcisi Ali Rıza AKA milletvekili Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan ile AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya’ya Eğitim Bir Sen tarafından geçen yıl düzenlenen “ Ödenmiş Bedeller Unutulmasın” hatıra yarışmasının 3 ciltlik kitaplarını hediye etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir