AK Parti Kırşehir Belediye Başkan aday adayı gazeteci, Aydın Kahraman, kalabalık bir gurupla adaylık başvurusunu yaptı.  Kahraman, Ankara caddesi üzerinden AK Parti İl Binasına kadar sloganlar eşliğinde giderek adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.
aydin-kahraman  Adaylık başvurusunun son gününde Kırşehir AK Parti Gençlik Kollarından yetişen Gazeteci Aydın Kahraman yaklaşık 200 kişinin katılımı ile parti binasına kadar, ‘Aydın Başkan Geliyor’, ‘Aydın Gelecek Karanlık Aydınlanacak’ ve ‘Aydın Başkan’ sloganları ile gitti. Parti Binası konferans salonuna  sığmayan kalabalıkta konuşan İl Başkanı Salih Çetinkaya, “Vallahi yaptığınız hoşuma gitti sizleri tebrik ediyorum” diyerek kesinleşen aday sonrasında da aynı birlikteliği gösterelim” dedi.
Adaylık başvurusunu kalabalık bir gurup eşliğinde gerçekleştiren Kahraman, “Kimsenin sahip çıkmadığı ve birilerinin üye olmaktan dahi korktuğu bir dönemde atamdan, babamdan ve anamdan sonra Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük Türkiye hayaline yenik düştüm. Katılımlarınız ve verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir