Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan aday adayı Yıldırım Kaya, medya çalışanları ile ‘Kırşehir Sofrası’ iftarında bir araya geldi.
yildirim-kaya-chp-kirsehir  CHP Kırşehir Belediye Başkanı aday adayı Yıldırım Kaya, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, 40 soruna, 40 çözüm kitapçığı ile projelerini aktararak, “Bildiğiniz gibi son yapılan anketlerde, CHP’nin oyları ciddi derecede yükseliyor. Bugün Kırşehir’de, partimize resmi adaylık müracaatı yapan 4 kişiyiz. İsterim ki, bu sayı 10’a çıksın. İstiyorum ki, bu süreçte adaylık düşünen hiç kimse, kendisini saklamadan, gizlemeden partimize gelsin, müracaatını yapsın. Öncelikle, aday adaylığı sürecinde değerli Cumhuriyet Halk Partililerimizin, adaylık sürecinde de değerli Kırşehir Halkımızın vereceği karara saygılıyım ve bu inanç ve düşünceyle, bu yola çıktım. Bir ilde nüfus azalıyorsa bunun müsebbibi ev sahibidir. Bizler büyük Kırşehir hayali içerisindeyiz. Düşüncemizde şehrin bir kesimi değil tamamı var” dedi.
CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin de, “CHP’nin yoğun olmadığı bölgelerde birebir anket çalışmaları yaptırıyoruz. Şu ana kadar kendi eksikliklerimizi görme yolunda da yapılan çalışmalar bizlere olumlu sonuçlar verdi. Henüz aday hatta aday adaylarımızın dahi isimlerini vermediğimiz anketler belli oranda bizleri yönlendiriyor. CHP, demokrasi ile özdeşleşmiş bir siyasal oluşumdur. Başkan adayımızı ilkemiz gereği yine halkımızla beraber belirleyeceğiz. 20 yıldır Kırşehir’i iki parti yönetti. 21. yüzyılda halkımızın sosyal demokrat belediyeciliğe evet diyeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.
[color-box]- CHP, ‘KIRŞEHİR SOFRASI’NDA MEDYA ÇALIŞANLARI İLE BULUŞTU
– BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI YILDIRIM KAYA:
– “40 SORUNA, 40 ÇÖZÜMLE YOLA ÇIKIYORUZ”[/color-box]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir