Kırşehir Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri kapsamında Sinan Yağmur’un “Tasavvuf’ta İlahi Aşk ve Dostluk” adlı söyleşi ve imza günü 19 Ocak Cumartesi Günü Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.
sinan-yagmur       Ahi Evran- ı Veli, Aşıkpaşa ve Ahmed-i Gülşehiri’nin memleketi Kırşehir’den çıkıp Hz Mevlana’nın diyarında, onun aşk’ını, yaşadığı iklimi, edebi kültürü teneffüs eden ve yazdığı kitaplarla okurlarına gerçek Aşk’ı yaşattıran bir yazar Sinan Yağmur. Yazmış olduğu Aşkın Gözyaşları Tebrizli Şems romanı kitap satış listelerinde 2010’un en çok satılan kitabı oldu. 2011 yılında çıkan Aşkın Gözyaşları Hz. Mevlana kitabı ise daha basılmadan yüz binlerce sipariş aldı. Bunların yanı sıra 24 adet yayınlanmış eseri de bulunmaktadır.
Sinan Yağmur’un Bozkır ikliminin aşk yazarı olduğunu belirten Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “Yazdığı kitaplarla bize Aşk’i, İlahi Aşkı, Mevlana’yı, Şemsi Tebriz’i anlatan, yaşadığı derin duyguları kitaplarına aktaran, bizi farklı diyarlara götüren şair ve yazarımızı ağırlamaktan çok memnunuz. Bu büyük gönül adamının şiirlerini dinlemek ve onunla sohbet etmek isteyen bütün vatandaşlarımızı bu özel güne bekliyoruz. Eminim ki okuduğu güzel şiirlerle yüreğimizin pasını silecek ve gönüllerimiz güzel duygularla dolacak” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir