Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli hastane bahçesinde bir araya gelerek Tıp Bayramı dolayısı ile basın açıklaması yaptı.
aeu-hastanesi  Açıklamada Tabipler Odası Başkanı Dr. Şaban Yüksel, özlük haklarının iyileştirilmesini istedi.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde toplanan sağlık çalışanları yaptıkları basın açıklaması ile mesleki ve özlük haklarında iyileştirme istedi. Sağlık çalışanlarına hitap eden Dr. Şaban Yüksel, ” Son yıllarda sağlık alanında büyük bir karmaşa olduğunu ve bundan dolayı da sağlık çalışanları etkilenmekte çalışanların özlük haklarında ciddi gerileme gözlemliyoruz. Sağlık çalışanlarına karşı şiddet insanlarımızın bilinçlenmemesi neden Kırşehir aktif yaşam derneği yönetim kurulu başkanı Rukiye baran ve dernek üyeleri tıp bay ile giderek artmakta bu da yapılmakta olan sağlık hizmetine karşı sağlık personelini olumsuz yönde etkilemektedir” dedi.
Olumsuzluklara karşı olumlu bir bakış açısı ile mücadele verileceğini belirten Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Yetkiner, Tıp Bayramı dolayısı ile kendilerini ziyaret eden Aktif Yaşam Derneği Üyeleri ile bir araya geldi. Yetkiner, “Kırşehir’de çok aktif bir dernek. Sizlerle istişarede bulunmak bizleri mutlu etti. Birçok faydalı proje tespit ettik. İnanıyorum ki üniversite öğrencilerimizin de desteği ile projeler hayata geçerek daha güzel işler yapılacaktır” şeklinde konuştu.
Basın açıklaması yapan sağlık personeli açıklamanın ardından görevlerinin başına döndü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir