Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan Kasım Sarıçoban, safra kesesinde oluşan taşlardan Ege Lokmanı olarak tanınan Şevki Güngör’ün bitkisel tedavisiyle kurtuldu.
anadolu-insani  Karın ağrısı ve şişkinliği şikayetiyle başvurduğu hastanede, safra kesesinde taş olduğunu öğrenen üç çocuk babası Kasım Sarıçoban (84), ilerlemiş yaşından dolayı doktorların ameliyatı riskli bulduğunu iddia ederek, bitkisel destek tedavisine başvurduğunu söyledi. Bir yakını aracılığıyla Manisa’nın Kırkağaç ilçesinin Bakır beldesinde bitkisel destek tedavi uygulayan Herbalist Şevki Güngör’e ulaştığını dile getiren Sarıçoban, yaşadığı süreci şöyle anlattı: “Sürekli karın ağrısı çekiyordum. Doktorlar yaşımdan dolayı ameliyat olmamın çok zor olduğunu söyleyince ben bitkisel yöntemle safra kesesi taşlarını düşürmenin yollarını aradım. Bir yakınımın aracılığıyla Şevki Bey ile tanıştım. Raporlarımı kendisine gösterdim ve tedaviyle başladık. Bana kullanmamı tavsiye ettiği ürünleri düzenli kullandım. Allah’a şükürler olsun ki 6 ay içerisinde safra kesemde taş kalmadığını öğrendim. Tekrar sağlığıma kavuştuğum için mutluyum.”
Ege Lokmanı Şevki Güngör de elinde sihirli bir değnek olmadığını belirterek, yıllarca yaptığı araştırmalar sayesinde elde ettiği bilgilerle bitkisel kürler hazırladığını söyledi. Doktorlar tarafından teşhis konulmuş hastalıklara bitkisel ürün verdiğini kaydeden Güngör, Sarıçoban’ın düzenli olarak ürünleri kullanmasının karşılığını aldığını sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir