Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mehmet Yetkiner, Lütfen randevu saatlerine riayet edelim. Kurallara hepimiz uyarsak daha kaliteli ve sağlıklı hizmet alırız” dedi.
aeu-hastanesi  Hasta sayısında zaman zaman oluşan yoğunluk nedeni ile randevusuz şekilde yapılan beklemelerin koridorlarda uzun süre kalabalıklar yaptığını belirten Yetkiner, “Pek çok Avrupa ülkesinde randevu sitemi yerleşmiş durumda. Kırşehir’de de sistem üzerinde olumsuzluklarla karşılaşmamaktayız. Fakat Kırşehirlilerden hastane koridorlarında bekleme olmaması ve doktorların randevusuz gelen hasta ile randevulu hasta arasında olumsuz diyalogların olmaması adına bir gün önceden aldıkları randevu saatlerine riayet etmelerini önemsiyoruz” şeklinde konuştu.
2009 yılından bu yana uygulanan sistemde hem hastane hem de insanlar arasında olumsuzluk olmaması adına 182 numaralı telefondan ya da internet üzerinden randevu alınabileceğini kaydeden Yetkiner, “Randevu sistemi ile hem işleyiş düzelecek, hem de birçok olumsuzluk ortadan kalkacaktır. Kurallara riayet etmemiz hepimiz için daha sağlıklı hizmetin alınması ve verilmesine vesile olacaktır” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir