Site icon Kırşehir Medya

PRP Tedavilerinde Uygulanan Uygulamalar Nelerdir

PRP (platelet rich plasma), platelet/trombosit hücrelerinden zengin plazma demektir. PRP uygulamasında kişinin kendi kanından elde edilen platelet hücreleri ve bu hücrelerin salgıladığı büyüme faktörlerinden (growth factor) zengin plazma kullanılır.
PRP Tedavisinde; plateletler özel kitler yardımıyla diğer kan bileşenlerinden ayrılarak konsantre hale getirilir ve onarım- iyileşme ya da genleşme hedeflenen dokuya enjekte edilir. PRP tedavisi, rejenerasyon (yenileme –iyileştirme) ve rejuvenasyon (gençleştirme) amaçlı da uygulanabilir.

Herhangi bir tüp ile PRP tedavisi sunmak mümkün değildir. Gerçek Bir PRP Tedavisi Ancak Gerçek Bir PRP Kiti İle Mümkündür. Gerçek bir PRP tedavisi için; trombosit konsantre sistem sertifikasına sahip, trombosit verimlikleri, büyüme faktör konsantrasyonları klinik çalışmalar ile kanıtlanmış gerçek bir PRP sistemi kullanımı şarttır.

PRP; tedaviye yönelik çözümler sunan, implante edilebilir Trombosit Konsantre Kiti olarak ruhsatlandırılmış özel bir üründür.

DPG; cilt yenileme, leke, skar, iz tedavileri, saç dökülmesi ve ortopedik rahatsızlıkların tedavilerine yönelik özelleştirilmiş PRP Kitleri sunar.

DPG PRP Sistemlerinde; patentli inert jel teknolojisi ve özel iç yüzey kaplaması sayesinde, 5 dakikalık tek santrifüjleme ile trombositler yapısal bütünlüğü korunarak, % 95 – 96 verimlilikle toplanır ve minimum hacme yoğun bir şekilde hapsedilir. ( 8ml kandan – 5ml plazma elde edilir; bunun yaklaşık 3,5 ml’ si PRP ve 1,5 ml’ si PPP kısmıdır.)

DPG PRP Kitleri ‘nde elde edilen plazmanın platelet yoğunluğunun, normal kandaki platelet yoğunluğundan 6 kat daha fazla olduğu klinik çalışmalar ile kanıtlanmıştır.

Uygulama hakkında detaylı bilgi için lütfen uygulama klinikleri: https://dpgprpturkiye.com/klinikler/

Exit mobile version