Bursa’da 10 yıldır bel fıtığı sebebiyle hayatı kararan Münir Başaran, 25 günlük manipülasyon (elle tedavi) tedavisi sayesinde eski sağlığına kavuştu.
fitik  Hayatını karartan bel ağrılarını gidermek için defalarca fizik tedavi uzmanına giden Başaran, son çare olarak 20 yıldır manipülasyon tedavisi yapan Uzman Dr. Ali Şahabettinoğlu’na gitti. Kısa süre içerisinde yapılan tedavilerde sağlığına tekrar kavuşan Başaran, 10 yıldır rahatlıkla yürüyemediğini, istediği gibi hareket edemediğini anlatarak, “10 yıldır bel fıtığı nedeni ile yürümekte sıkıntı çekiyordum. Birkaç fizik uzmanına gittim ama iyi gelmedi. Ağrılarıma nasıl çare bulabilirim diye düşünürken internette Ali Şahabettinoğlu’nu gördüm. Kendisine başvurdum ve kısa sürede sağlığıma kavuştum. Şu anda rahatlıkla yürüyebiliyorum ve hareket edebiliyorum. İnsanların kendisi uzman ellere bırakması gerektiğine inanıyorum” dedi.
Manipülasyon tedavisinin boyun ve bel fıtığında çok başarılı olduğunun altını çizen Ali Şahabettinoğlu ise, Münir Başaran’ın bel fıtığı sebebiyle başvurduğunda inanılmaz derecede ağrıları olduğunu ve yürümekte sıkıntı çektiğini söyledi. Şahabettinoğlu, “Şimdi şikayetlerinin azaldığını ve yüzünün güldüğünü görüyoruz. Elle tedavide boyun ve bel fıtıklarında başarı oranı yüzde 98’dir” diye konuştu.

– FITIKTAN DERT YANANLARA MÜJDE
– 10 YIL ÖNCE BAŞLAYAN BEL FITIĞI SEBEBİYLE HAYATI KARARAN MÜNİR BAŞARAN, MANİPÜLASYON TEDAVİSİ SAYESİNDE ARTIK İSTEDİĞİ KADAR YÜRÜYEBİLİYOR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir