Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi yeni öğretim elemanları ile güçleniyor.
aeu-hastanesi  Üniversite Tıp Fakültesi bir Profesör bir doçent olmak üzere iki yeni öğretim üyesini kadrosuna almasıyla birlikte öğretim elemanı sayısını 19’a çıkardı.
Dahili Tıp Bilimleri Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Hatice Rana Erdem ve Dahili Tıp Bilimleri Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Figen Tuncay, Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesine alınarak Sağlık Bakanlığı Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevlendirildi. Tıp Fakültesindeki görevlerine başlayan yeni öğretim üyeleri aynı zamanda Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nda da eğitim öğretim faaliyetlerine destek verecekler.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, alanlarında uzman iki yeni öğretim üyesini Tıp Fakültemiz bünyesine dahil etmekten mutlu olduklarını ifade etti. Saylam, “Tıp Fakültemizin kadrosunu güçlendirip hem eğitim öğretim faaliyetlerine mümkün olduğunca kısa sürede başlamayı hem de  Sağlık Bakanlığı Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi aracılığıyla Kırşehir ve bölge halkına daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir