Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasında hizmet veren ‘Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ eylül ayında yeni binasına geçecek.
dis-sagligi  Kamu Hastaneleri Hizmet Birliği Başkanı Ekrem Öztürk, ‘Yeni binanın inşaatı Eylül ayına kadar tamamlanmış olacak’ dedi.
Öztürk açıklamasında, “Eski Devlet Hastanesi binasında hizmet vermekte olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni binasına Eylül ayında geçecek. Yeni bina Türkiye’de çok az olan modern bina donanım ve cihazları ile birlikte günümüzün beklentilerini karşılayabilecek bir merkez oluyor. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz yılda 57 bin poliklinik yaparken bununla beraber yılda bin 500 cerrahi müdahale yapan 23 bin dolgu ile birlikte yılda 23 bin ile 15 bin arasında protez yapan bir merkez. Yeni yapılacak binamızla birlikte bu sayılar daha da artacak. Amacımız Kırşehir’e ve Kırşehir halkının beklentilerine cevap vermek. Yeni binamızın yaklaşık 4 milyon liralık bir maliyeti söz konusu ve çalışmalarda sona gelindi” ifadelerini kullandı.
[color-box] – AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ, YENİ BİNASINA KAVUŞUYOR
– KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ HİZMET BİRLİĞİ BAŞKANI EKREM ÖZTÜRK:
– “YENİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ BİNASININ İNŞAATI, EYLÜL AYINA KADAR TAMAMLANMIŞ OLACAK”[/color-box]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir