Kırşehir’in Kaman İlçesinde faaliyet gösteren Sağlık Eczanesi sahibi ve mes’ul müdürü Eczacı Hüseyin Altıntaş’a eczacılık mesleğinde 25’inci yılını doldurması sebebiyle Türk Eczacıları Birliği 34. Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacılar Odası adına Kaman Bölge Temsilcisi Eczacı Gökhan Ragıp Şahin tarafından plaket verildi.
eczacilar  Plaketi eczanesinde kabul eden Altıntaş,  “Biz eczacılar olarak halkımızın en yakın sağlık danışmanı ve sırdaşıyız. 25 yıllık meslek hayatımın 21 yılını Kamanlı hemşehrilerime hizmet vererek geçirmiş olmak benim için ayrı bir gurur kaynağı. Bu vesile ile tüm Kamanlılara sağlık ve esenlikler diliyorum. Ayrıca, mesleki dayanışmamızın odağı olan Türk Eczacıları Birliğine de bu hatırşinas yaklaşımı için teşekkür ediyorum” dedi.
Bölge Temsilcisi Eczacı Gökhan Ragıp Şahin’de eczacılık yeminini hatırlatarak,  “Bu yemine sadık kalarak ömrünün 25 senesini mesleğine ve hastalarına adamış Sayın Hüseyin Altıntaş’a mesleki hizmetle geçecek nice yıllar diliyor ve teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir