Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mehmet Öncel, “Birliğimize bağlı tüm hastanelerimizde daha etkin ve verimli hizmetin sunulduğu yeni bir yıla giriyoruz” dedi.
AW000184  Genel Sekreter Op. Dr. Mehmet Öncel, Kamu Hastanelerinin yeniden yapılandırılması ile birlikte 2012 yılın son iki ayında Kamu Hastaneleri Birliğinin Kırşehir’de oluşması için çaba gösterdiklerini belirterek, birliğe bağlı Kırşehir, Kaman ve Mucur’daki hastanelerin tüm Kırşehirlilere en üst seviyede sağlık hizmeti sunmaya çalıştığını kaydetti.
Amaçlarının bu hizmeti istenilen düzey ve zamanda sunmak olduğunu ifade eden Öncel, “Hastaların memnuniyetini sağlamak hedefindeyiz. Kırşehirlilere en iyi sağlık hizmetini verebilme gayreti içinde yeni bir yıla daha başlarken, özverili çalışmalarıyla bize destek veren fedakar sağlık çalışanlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Öncel, “Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, coşku ve yeni umutlarla yeni bir yıla giriyoruz. Tüm Kırşehirlilerin ve birliğe bağlı hastanelerde çalışan mesai arkadaşlarımızın yeni yılını en samimi duygularla kutlar, başta sağlık olmak üzere, mutluluk, bereket, huzur ve refah içinde bir yıl olmasını temenni eder, tüm Kırşehir halkının yeni yılını kutlarım” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir