Kırşehir’de 120 liralık doğalgaz faturasını ödeyemediği için 3 gündür soğukla mücadele eden Sultan Ünlü, polise gidip istedi. Yaşlı kadının faturasını Ahi Polis Merkezi ekipleri ödedi.
polis  Kırşehir’in Çukurçayır Mahallesi’nde ikamet eden Sultan Ünlü (80), 120 liralık doğalgaz faturasını ödeyemeyince çareyi Ahi Polis Merkezi’ne giderek yardım istemekte buldu. Gönüllü polislerce toplanan paralarla Ünlü’nün doğalgaz faturası ödendi.
Almanya’da bir oğlunun olduğunu, maaşı yatınca borcunu ödeyeceğini söyleyen Ünlü, “Evim vardı. Zamanında yurt olarak sattılar. Şu anda kirada oturuyorum. 400 lira ev kirası veriyorum” dedi.
Çaresizlik içerisinde polis merkezi çalışanlarından yardım isteyen Ünlü, “Bana telefon numaranızı verin. Maaş günü arayacağım, sizler de gelin paranızı benden alın. Maaşımı alınca ödeyeceğim. Eskiden ben gelen müfettişe ve tahsildara kuzu kesiyordum. Beni böyle eden mezara gitti de ben perişan oldum” ifadelerini kullandı.
Polis merkezince toplanan parayla yaşlı kadının 120 liralık doğalgaz faturası ödenirken, Ünlü’nün cezaevinde bir torununun olduğu ve evde kızı ile birlikte yaşadığı bilgisine ulaşıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir