Kırşehir Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müslim Kılıçaslan, okul personelinin katıldığı masa tenisi turnuvasında yarı finale çıktı.
masa-tenisi  Spora ve sporcuya verdiği önemle tanınan Kırşehir PMYO Müdürü Müslim Kılıçaslan, bu seferde okul personelinin katıldığı masa tenisi turnuvasının yapılmasını sağladı.
Öğrencileri spora özendirmek için aktivitelere bizzat katıldığını kaydeden Okul Müdürü Kılıçaslan, polis adaylarının zihinsel eğitime de ihtiyaçları olduğunu söyledi. Kılıçaslan, “Zihinsel rahatlamanın en iyi yöntemlerinden biri de spordur. Spor insan fiziksel ve zihinsel gelişimine çok büyük katkı sağlıyor. Bizde kendi aramızda stresi atmak için böyle bir turnuva düzendik. Sporcu arkadaşlara başarılar dilerim” dedi.
Kırşehir PMYO personeli arasında düzenlenen masa tenisi turnuvası tüm hızı ile devam ediyor. Okulda büyük heyecana sebep olan turnuvada rakiplerini bir bir yenen Okul Müdürü Müslim Kılıçaslan, yarı finale kadar yükseldi. Müsabakaların finalinin ise 3 gün sonra yapılacağı öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir