Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Selçuk Büyüker, Sağlık Bakanlığı tarafından Kırşehir’e tahsis edilen 4 ambulanstan 3’nün teslim edildiğini bildirdi.
ambulans  Selçuk Büyüker, 4. ambulans olan paletli ambulansın ise daha sonra Kırşehir’e gönderileceğini ve hizmete başlayacağını söyleyerek, 3 ambulansın dağılımını Akpınar, Akçakent ve Mucur ilçeleri olarak planladıklarını söyledi.
Ambulansların Kırşehir’e hayırlı olmasını ve şifa dağıtmasını dilediğini kaydeden Büyüker, “Ambulansların tahsisinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sağlık Bakanlığı hibe ambulans yolunu açmıştır. Bununla alakalı Valimiz ve değerli Kırşehir Milletvekillerinin de konuyla alakalı destekleri olmuş, hayırsever hemşehrilerimizden hibe ambulans talebinde bulunmuştuk. Kırşehir’e gelen bu ambulanslarla birlikte ambulans filomuzun yenilenmesi için hayırseverlerden Kırşehir’e ambulans hibe etmeleri hususunda davetimizi yenilemek istiyorum” dedi.
Büyüker, “Bu hususta sizlerin değerli basın çalışanlarımızın desteğini halkımıza duyurmada gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder, siz ve kıymetli hemşehrilerimize sağlıklı, huzurlu günler dileğiyle saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir