AK Parti Mucur İlçe Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu söyleyen Ömür Toker, “sloganımız birlikte yönetelimdir” dedi.
Toker düzenlediği basın toplantısı ile projelerini medya çalışanlarına anlattı. Agalar konağında medya çalışanları ile bir araya gelen Toker, “Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Görevlisi iken, Mucura hizmet etmek için istifa ettim.
omur-toker  Ak Parti Mucur Belediyesi Başkan Aday Adayı müracaatımı yapacağım. Mucur’da doğdum, Mucur’da yaşıyorum. Aday olsam da olmasam da partim ve Mucur için çalışmayı taahhüt ediyorum. Türkiye, 11 yıl içinde güçlü bir değişim ve dönüşüm yaşadı. Halkımız krizleri unuttu, istikrara kavuştu. Üç haneli enflasyonlar geride kaldı. Devletin borçlanma faizi % 63 iken, tek haneye düştü. AK Parti iktidarıyla Türkiye dünyanın en büyük ekonomileri arasına girdi.
Recep Tayyip Erdoğan’ın başarıları sonucunda ülkemiz dünyada güç kazandı. Bu büyük başarı destanını Mucur’da da birlikte yazacağız.
Belediye hizmetlerinde büyük başarı için, belediye başkanının Ankara’ya sık giderek; milletvekilleri ve ilgili bakanlıklarda üst düzey bürokratlarla görüşmeler yapması, projeleri ve yatırımları bizzat takip etmesi önemlidir. Belediyemizde şeffaf, kul hakkını gözeten, insana saygıyı her şeyin üzerinde tutan bir yönetim için hizmete talibim. Belediyecilikte önceliğimiz ”insan” olacaktır.
Mucurumuz yalnız değildir. Mucurumuz çaresiz değildir. Mucur’un gelecek 25 yılını planlayan, gelişim ve değişim projelerimizi hazırladık. Kırşehir ve İç Anadolu bölgesinin parlayan yıldızı Mucur olacak. Gölleri, antik yer altı şehirleri, turizm değerleri, arazi yapısı, tarım, ticari ve sanayi potansiyeli ile Mucur geleceğini bekliyor. Mucur marka kent olacak. Mucur; turizm, ticaret, sanayi, tarım, eğitim ve kültür kenti olacak. Halkımıza, toplu konut, iş, istihdam, girişimcilik, üretim ve çeşitli destek projelerimizle büyük hizmetler vereceğiz. Projelerimizle Mucur gelişecek, değişecek ve kalkınacak. Mucurun önünü açacak olan halkımızın gücü ve 30 Mart seçimindeki tercihi olacaktır. İnşallah birlikte başaracağız.
Ben belediye başkanınız olmaya değil, hizmetkârınız olmaya talibim. Mucuru hak ettiği yere taşıyacağız. Bundan sonra halkımız konuşacak. Belediyecilikte ben yaptım oldu anlayışı değil, birlikte yönetim anlayışı hakim olacak. Seçim döneminde ilginç sürprizlerimiz olacak, bizi izleyin. Birlikte bir büyük tarih yazacağız. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Evli üç çocuk babasıyım. Çalışmak bizden, destek sizden, takdir Cenab-ı Allah’tandır. Allah, yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir