Peygamberimizin 20 Nisan Miladi doğum yıldönümü olarak kutladığımız “Kutlu Doğum Haftası” kutlamaları, “Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet” ana temalı birçok etkinliklerle devam ediyor. Etkinlikler kapsamında öncelikle din görevlilerimiz tarafından gönüllü çalışma grupları halinde haftayla ilgili afiş ve ilanlar ilçemizin değişik yerlerine asıldı.

Aynı şekilde İlçe Müftümüz Tahsin YAZGAN’ın riyasetinde İlçe Vaizi İsmail KARACAN ve Müftülük Personeli ile Merkez Cami görevlilerimizden oluşan bir heyetle bu yıl da resmi-sivil kurum ve kuruluşlardaki amir ve çalışanlara yönelik Kutlu Doğum Haftası ziyaretleri, İlçe Kaymakamı Sn. Arif YALÇIN’ın makamında başladı.

Ziyaretlere İlçe Jandarma Komutanlığı,  Belediye Başkanlığı, Adliye, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, , İlçe Karakol Amirliği, PTT Müdürlüğü, Tapu Kadastro Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Özel İdare, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Hastane, Aile Hekimliği, Nüfus Müdürlüğü, Seçim İşleri Müdürlüğü ve başta Ahi Evran Üniversitesi Mucur MYO olmak üzere diğer kurumlar ve ortaöğretim okullarıyla devam edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir